Categorieën
Nieuwsbrief

Creëren van Momentum

De laatste week van het jaar, tussen Kerst en Nieuwjaarsdag, is voor velen een tijd van bezinning, reflectie en vooruitkijken. Ieder jaar worden wij in deze periode vaak benaderd door ondernemers die een beslissing hebben genomen over hun toekomst en vooral, de toekomst van hun onderneming. Is het tijd om uit te breiden, samenwerking te zoeken of juist een overdracht voor te bereiden? Wij denken graag met u mee, ook als de plannen nog niet helemaal concreet zijn. We lichten u in over de kansen en bedreigingen in de huidige markt, prijsstelling en het proces in het algemeen.

Buy and Build
In 2022 heeft KHdGE grote stappen gezet om de bestaande dienstverlening uit te breiden. De belangrijkste is dat KHdGE, met een partner op het gebied van corporate development processen, nog beter in staat is om grote aankooptrajecten te begeleiden. Er is inmiddels met een aantal relaties een samenwerking aangegaan, waarbij KHdGE de volledige regie overneemt in de “buy-and-build” operatie. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, dan komen wij graag bij u langs om het proces nader toe te lichten.

Fusies en overnames
De fusie- en overnamemarkt binnen de administratie- en accountancybranche begon enigszins terughoudend, maar veerde volledig op in de zomer. Ondernemers voelen zich bevrijd en durven weer grote beslissingen te nemen. Dit zorgt voor veel kansen voor zowel kopers als verkopers.

Wij hebben ook dit jaar weer het vertrouwen gekregen van onze relaties, wat geleid heeft tot diverse succesvolle transacties. Op dit moment hebben wij actieve opdrachten in Amsterdam, Het Gooi, Haarlem en Rotterdam. Een overzicht vindt u op www.khdge.nl/portefeuille. We nodigen u van harte uit te reageren.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek met ons over de mogelijkheden voor fusie, overname of verkoop van een portefeuille? We spreken u graag!

Voor nu wensen wij u een goede Kerst en een gezond en gelukkig 2022!