Categorieën
Nieuwsbrief

Creëren van Momentum

Aan het begin van 2021 zien we gelukkig weer licht aan het einde van de Covid-tunnel. Bij het schrijven van deze wintereditie van de nieuwsbrief is de lockdown weliswaar verlengd, maar uit onze contacten blijkt desondanks dat de meeste ondernemers vooruit durven te kijken.

Voor Steven de Geest geldt dat hij een volgende stap richting zijn pensioen heeft gezet. Hij blijft op afstand aanwezig, maar is niet meer betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van KHdGE. 

Onderzoek KHdGE
In 2010 heeft KHdGE, in samenwerking met Darts Business Development, haar visie op de toekomst van het accountantskantoor gepubliceerd. Op basis van een onderzoek onder kantoren, ondernemers en klanten, werd beschreven hoe het kantoor er in 2015 uit zou moeten zien. Dit jaar geven wij hier een nieuwe impuls aan. Het kan zijn dat wij u benaderen om uw visie te geven op uw kantoor en de branche als geheel in 2025.
 
Fusies en overnames
De fusie- en overnamemarkt heeft zich goed hersteld in de tweede helft van 2020, na een Corona-pauze in de eerste helft van het jaar. Dit geldt vooral voor de grotere ondernemingen, maar wij zien ook binnen het MKB meer beweging.

Eind 2020 hebben wij de verkoop van een kantoor in Den Haag afgerond, nieuwe opdrachten zijn we gestart in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam. Een overzicht van onze opdrachten vindt u op www.khdge.nl/portefeuille. We nodigen u van harte uit te reageren.

Bent u geïnteresseerd in een gesprek met ons over de mogelijkheden voor fusie, overname of verkoop van een portefeuille? We spreken u graag!