Over ons

Hero Renkema

Hero Renkema (1975) is sinds 2019 verbonden aan KHdGE. Hij heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een doortastende en kundige adviseur op het gebied van fusies en overnames.

Hero is na zijn opleidingen (Hogere Hotelschool en HEAO Commerciële Economie) zo’n 15 jaar werkzaam geweest bij ABN Amro Bank. Hier heeft hij een solide basis gelegd voor zijn werkzaamheden bij KHdGE.

Nadat hij gezorgd heeft voor de juiste match, komt Hero in zijn kracht als procesbegeleider. Het gaat bij fusie- en overnametrajecten niet alleen om het creëren, maar zeker ook om het vasthouden van momentum. Dit geldt voor alle stadia van het traject, van beslissing tot aankoop of verkoop tot ondertekening van een overeenkomst. En indien gewenst samensmelting van culturen.

Steven de Geest

Steven is van 1993 tot 2020 actief geweest als intermediair binnen de accountants-, administratie- en belastingadviesbranche. KHdGE is opgericht in 2001 door vier personen, die ieder vanuit hun eigen invalshoek tientallen fusies en overnames hebben gerealiseerd. Steven de Geest (1953) is één van de oprichters van KHdGE. 

Vanaf 2021 geniet Steven van zijn pensioen, desondanks blijft hij aan KHdGE verbonden als adviseur. Ook biedt hij in voorkomende gevallen ondersteuning in de praktijk.